Saună umedă Hamam

Din cele mai vechi timpuri, băile cu aburi au fost cunoscute pentru efectele lor terapeutice la nivelul întregului organism, fiind totodată un ritual de relaxare la mare căutare până în zilele noastre.

La Popasul Domnesc Voronet, puteți opta pentru ședințe individuale sau de grup la saună umedă , unde veți da cu siguranță un refresh bunăstării minții și trupului dvs. Tratamentul care poate încununa o zi de relaxare și care vă redă energia pozitivă si este recomandata atat adultilor, cat si copiilor, prezentand numeroase beneficii pentru sanatate.
Luni - Vineri 16:00-20:00
Sambata - Duminica 10:00-20:00
Sarbatori (Pachete) 10:00-20:00
Recomandări
Temperatura specifica saunei umede este cuprinsa intre 35 si 50%.
Este recomandat sa faceti un dus cald inainte de a intra in sauna, pentru a pregati corpul pentru ceea ce urmeaza. In urma efectuarii saunei umede, este recomandat din nou dusul cald, urmat de cel rece, cu scopul de a stimula elasticitatea vaselor de sange.
Iata care sunt principalele avantaje ale efectuarii saunei umede, de 3-4 ori pe saptamana:
Dupa o sauna umedă sau Hammam pielea se înfrumusețează și corpul se curăță de toxine. Sub efectul aburilor, porii se dilată. Aburul este recomandat persoanelor predispuse la retenția de apă. Este indicată și pentru reabilitarea musculară.
Acest tip de saună oferă un beneficiu în plus față de sauna uscată prin inhalarea de aburi care ajută la atenuarea congestiei, inflamației și tusei datorate alergiilor și altor probleme respiratorii.