Salină

„De ce e bun aerul de salină? Nu e poluat, nu irită mucoasele, fiindcă este total lipsit de alergeni. Temperatura este constantă, iar cristalele de sare din aer, leaga particulele de Ioni pozitivi, astfel aerul din incapere devenind curat si sanatos, oferind acel echilibru de care are nevoie sistemul imunitar.

Inhalarea pe caile respiratorii a aerosolilor salini, nu numai ca ajuta la prevenirea si tratarea unor boli ale sistemului respirator, dar ajuta si in cazul unor probleme legate de alergii, sinuzite, stari de epuizare, stress, insomnii, imunodepresii. Atentie, cel mai important efect pe care-l are aerul salin este acela de descongestionare şi dezinfectare a mucoasei căilor respiratorii.
Zilnic 10:00 - 21:00
Sistemul Imunitar
In decursul vieții, bacteriile, virușii , diferitele tipuri de ciuperci vor să pătrundă în organismul nostru, astfel provocând infecții .Afectate sunt mai ales persoanele care au imunitatea scăzută.
Aerul sărat din saline, ionii negativi emanați în aer ajută la detoxifierea sangelui astfel prevenind răspîndirea inflamațiilor. Aerosolul mărește amplitudinea respirației, fluidifică secrețiile bronșice si ajută sistemul imunitar !

Efectele benefice ale ionilor negativi

Concentratia de ioni este mare in zonele montane ,in padure,la mare si mai ales in zonele cu paduri de rasinoase , in apropierea cascadelor , a cursurilor de apa. Ionii negativi sunt benefici organismului datorita multiplelor efecte pozitive. Ionii negativi stimuleaza si armonizeaza majoritatea proceselor vitale, dar si pe cele din sfera psihicului si a emotionalului. Alte efecte ale ionilor sunt cresterea capacitatii de concentrare si vigilenta, micsorarea tendintei de raceala prin imbunatatirea sistemului imunitar, alinarea durerii de cap si a iritatiilor cailor respiratorii si a nasului.

Salinoterapia

Salinoterapia este un procedeu extrem de simplu de terapie, care nu implica administrarea de medicamente sau suplimente alimentare. Salinoterapia reprezinta, pe de o parte, inhalarea pe caile respiratorii a aerosolilor salini, iar pe de alta parte, absorbtia aerosolilor salini prin intermediul pielii.